OmniMind: de mentale prestatieverbeteraar

Nootropische mentale prestatieverbeteraars zijn de afgelopen tijd zeer populair geworden. Ze worden al een tijdje gebruikt door tech-ondernemers in Silicon Valley om mentale prestaties te verbeteren. Dankzij het succes van de film Limitless hebben nootrope stoffen recentelijk ook de interesse van de massa gewekt.

OmniMind is een mentale prestatieverbeteraar die opvalt. Het bestaat uit een unieke combinatie van ingrediënten die nooit eerder is gebruikt. Zo bevat het het effectieve hoofdingrediënt Bacopa monierri extract, Rhodiola rosea, L-theanine en extra ingrediënten, zoals vitaminen, aminozuren en cafeïne. Deze unieke combinatie zorgt ervoor dat OmniMind alle delen van de hersenen stimuleert. Dit maakt het een van de beste nootropische prestatieverbeteraars op de markt.

Wat kan OmniMind doen?

OmniMind is een mentale prestatieverbeteraar die de focus, concentratie, stemming, drive en het geheugen kan stimuleren. Het is een perfect supplement voor ondernemers, studenten of artiesten, maar ook gunstig voor degenen die fysiek actief zijn, zoals sportmannen en -vrouwen.

OmniMind

OmniMind is veilig om te gebruiken

OmniMind is gemaakt met de hulp van artsen en experts in voedingssupplementen, in overeenstemming met de zeer strikte voedingssupplementen wetgeving van Europa. Het middel is veilig om te gebruiken en heeft geen negatieve bijwerkingen.

Wat zijn de ingredienten van OmniMind?

Het belangrijkste ingrediënt van OmniMind is Bacopa monnieri, een nootropisch kruid dat de verwerkingssnelheid van het geheugen en het geheugen in zijn geheel verbetert. Ook heeft het aangetoond het leervermogen te stimuleren. Bacopa monnieri kent een lange geschiedenis als kruid in de Ayurvedische geneeskunde. Wetenschappelijk onderzoek heeft aangetoond dat de actieve verbindingen in Bacopa monierri, bacosiden, een positief effect hebben op onze hersencellen en op de regeneratie van hersenweefsel.

OmniMind

Maar OmniMind bevat nog veel meer prestatiebevorderende ingrediënten die zorgvuldig worden geselecteerd voor optimale effectiviteit. Een van de andere ingrediënten is Rhodiola rosea extract dat de mentale capaciteit vergroot en dat motiverende en stemmingsverbeterende eigenschappen heeft. L-Tyrosine is een aminozuur dat helpt bij cognitieve functies en is ook effectief bij de vermindering van stress. Extra ingrediënten die worden gebruikt voor OmniMind zijn L-theanine, cafeïne, DMAE Bitartraat, de vitamines B3, B5 en B12, het co-enzym NADH en Bioperine.

Hoe neem je OmniMind?

De aanbevolen dosering voor OmniMind is 2 capsules per dag met een glas water in de ochtend. Veel gebruikers maken na de eerste dosis OmniMind al melding van resultaten. Maar het is raadzaam om OmniMind regelmatig te gebruiken voor een optimaal effect. Mensen die OmniMind nog nooit ingenomen hebben, merken na twee tot drie dagen verbeteringen in hun mentale prestaties.

 

Het novembernummer van Muscle & Fitness is uit!

Het novembernummer van Muscle & Fitness ligt vanaf 17 oktober in de winkel. In deze editie geven we je een trainingsschema waarmee je biceps in drie weken flink zullen groeien. Verder leggen we uit hoe wat de voedselcombinatie 1 + 1 = 3 inhoudt.

Bestel nu!