Dumbbell row

De Dumbbell row is een basisoefening die je helpt bij het versterken van je rug, schouders en biceps, terwijl je tijdens de oefening ook je middensectie (core) actief gebruikt. Door voor deze oefening dumbbells te gebruiken, zorg je dat je balans en stabiliteit hebt aan beide kanten.

Stap-voor-stap instructies

  1. Zet je voeten zo neer dat ze op schouderbreedte staan en houd in beide handen een dumbbell. Buig je knieën licht en buig je lichaam naar voren terwijl je rug recht blijft. Laat je dumbbells nu zakken totdat je armen volledig gestrekt zijn. Dit is je startpositie.
  2. Span je rug aan, buig je armen en til de dumbbells richting je ribbenkast. Houd de dumbbells op het hoogste punt een seconde vast en laat ze dan weer zakken naar de startpositie.

Het oktobernummer van Muscle & Fitness is uit!

Het oktobernummer van Muscle & Fitness ligt vanaf vandaag in de winkel. In deze editie geven we je een training waarmee je maar liefst 1000 calorieën verbrandt. Verder leggen we uit hoe je beter kunt presteren tussen de lakens en hebben we een interview met kickbokser Murthel Groenhart!

Bestel nu!