Magazine

magazineMuscle & Fitness magazine

Muscle & Fitness is het magazine voor de fanatieke sporter en tevens het meest toonaangevende tijdschrift op het gebied van fitness en krachtsport. Je leest in het magazine alles over gezonde voeding, de beste trainingsschema’s en interessante achtergrondinformatie. Een abonnement op Muscle & Fitness is een toevoeging voor elke krachtsporter/bodybuilder!

Bovendien wordt het veel gelezen door professionele trainers en sportschooleigenaren, die op deze manier op de hoogte blijven van alle nieuwe ontwikkelingen op het gebied van training en sportvoeding. Muscle & Fitness verschijnt maandelijks (12 keer per jaar) en kan verkregen worden via onze webshop of in winkels als Bruna, Ako, Albert Heijn en andere supermarkten.

Muscle & Fitness is voor mannen en vrouwen die gepassioneerd bezig zijn fitness en voeding. Het helpt je bij het in vorm raken en blijven. In elke uitgave vind je gedetailleerde programma’s op het gebied van training, krachttraining en voeding. Daarnaast bevat het magazine achtergrondartikelen over fitness, wedstrijduitslagen, prestaties van anderen, psychologie, fysiologie, sportgeneeskunde en gewichtscontrole.

Het magazine biedt je de meest actuele informatie over trainingen, voeding, sportgeneeskunde en zelfs mode en technologie. Met Muscle & Fitness ben je dus altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en trends op gebied van fitness en bodybuilding.

Koop Muscle & Fitness Abonneer op Muscle & Fitness

Wanneer verschijnt Muscle & Fitness?

Uitgave Verschijningsdatum
Muscle & Fitness oktober 2017 19 september 2017
Muscle & Fitness november 2017 17 oktober 2017
Muscle & Fitness december 2017 14 november 2017
Muscle & Fitness januari 2018 19 december 2017
  • Anthony

    Dan verschijnt hoogstwaarschijnlijk morgen de eerste uitgave van 2018 op mijn deurmat!!! Gaaf 🙂