Materiaal: Barbell

Barbell shoulder press

Deze oefening is een variatie op de traditionele Military press. Hij zorgt voor meer kracht in de bovenrug en is goed voor je algehele stabiliteit. In tegenstelling tot de Military press doe je deze oefening met je voeten op schouderbreedte, wat minder kracht van je core vraagt. Bij de Military press duw je je hakken juist tegen elkaar.

Lees verder
Back squat

De Back squat is een basisoefening voor je onderlichaam met de nadruk op je bovenbenen, hamstrings en bilspieren. De oefening is ook goed voor je core. Met de squat kun je zware gewichten pakken en je hele lichaam belasten. Dat verhoogt zowel je testosteron- als groeihormoongehalte, waardoor het een van de beste oefeningen is om spiermassa op te bouwen.

Lees verder
Barbell Deadlift

De Barbell deadlift is een oefening die kracht opbouwt voor het gehele lichaam, maar zich focust op de onder- en bovenrug, hamstrings, bovenbenen, traps en billen. Door deze oefening krijg je ook meer kracht en stabiliteit in je core. Het is een van de beste full-body oefeningen voor kracht, spieropbouw en vetverlies.

Lees verder
  • 1
  • 2