slechte fitnessproducten

Top 10 meest idiote fitnessproducten aller tijden

Fanatieke krachtsporters spenderen jaarlijks een hoop geld aan allerlei fitnessproducten. Of al deze producten allemaal even effectief zijn is niet altijd een garantie. In het verleden zijn er een hoop idiote fitnessproducten op de markt beland. Genoeg reden voor ons om een top 10 meest idiote fitnessproducten aller tijden te maken!

10. Red Fitness XL systeem

Een wiebelende stoel waardoor je een sterke core krijgt en gewicht verliest. Nou, het enige dat je gegarandeerd verliest is 150 euro.

Afbeeldingsresultaat voor Red Fitness XL systeem

9. Zwaar bestek

Bestek van 600 gram zou je eerder bewust maken van je eetgedrag, door de moeite die je moet nemen voor een hap. Je zou ook gewoon je hersenen kunnen gebruiken.

Silver Spoon Near Silver Kitchen Knife

8. Powerbalansarmband

Onder andere Wesley Sneijder was tijdens het WK in 2010 een gebruiker van dergelijke armbandjes. De armbandjes bevatten ‘twee hologrammen die lichaam en geest in balans brengen’. Klinkt als onzin en dat is het ook.

Afbeeldingsresultaat voor Power Balance Armband

7. Fitflops

Ondanks miljoenenverkoop is er geen onderzoek dat de beloofde ‘toename van spieractiviteit’ onderschrijft. Eén onderzoek stelt zelfs het tegenovergestelde.

Afbeeldingsresultaat voor Fitflops

6. Saunapak

Je kunt er een stuk goedkoper minstens zo idioot uitzien door jezelf in vershoudfolie te wikkelen. Of eet minder suiker als je af wil vallen, dat kan ook.

Afbeeldingsresultaat voor sauna suit

5. Shake Weight

Tenzij je ‘s werelds beste rukker wil worden zien wij geen reden om je goeie ouwe dumbells te vervangen met deze shake weights.

Afbeeldingsresultaat voor shake weight

4. Dokter Lawtons’ vetverminderaar

Dit kleinood werd in 1920 aangeboden aan Weight Watchers leden: je zou vet er mee terug in je bloed wrijven. Hoe dat precies werkt? Niet.

3. De massageriem

Natuurlijk werkt dit: doe een bewegende riem om je buikje, laat je vet swingen, en de kilo’s vliegen rond. Maar níet er af, ha!

Afbeeldingsresultaat voor massage belt

2. De gezichtstrainer

Hoe dit bivakmutsachtige ding precies werkt vertelt de website niet. Voor 200 dollar kun je het aan den lijve ondervinden. Waar wacht je nog op?

Afbeeldingsresultaat voor face trainer

1. Opgeschoonde lintworm

‘Vet: de vijand die je leven verkort verdwijnt met deze opgeschoonde lintwormen,’ aldus een volslagen debiele advertentie uit de vroege jaren 1900.

Het decembernummer van Muscle & Fitness is uit!

Het decembernummer van Muscle & Fitness ligt vanaf vandaag in de winkel. Covermodel Simeon Panda legt je in dit nummer onder andere uit hoe je een social media sensatie wordt. Ook behandelen we een stevig trainingsschema voor de borst.

Bestel nu!