fit & style

Interview met de eigenaar van Fit & Style

Mijn naam is Joyce Lints 33 jaar en moeder van twee meisjes. Ik sport samen met mijn man ongeveer 4x per week. Naast het runnen van Fit & Style werk ik 2,5 dag per week als operatie-assistent in het Sophia Kinderziekenhuis in Rotterdam.

Waarom ben je met Fit & Style bent begonnen?

Ik ben met Fit & Style begonnen uit een voorliefde voor mode en fitness. Ik draag zelf graag unieke kleding in een leuk design/print en daarnaast vind ik goede kwaliteit erg belangrijk. Helaas vond ik het huidige aanbod in Nederland onvoldoende, dus heb ik zelf de stap gezet om een webwinkel te straten in unieke en kwalitatieve fitness kleding. Ik ben begonnen met een klein budget en heb het eerste jaar alles opnieuw geïnvesteerd om mijn collectie uit te kunnen breiden.

Fit & style

Wat heb je fanatieke sporters te bieden?

Unieke kleding van goede kwaliteit. De kleding komt uit veel verschillende landen zoals Brazilië, Zweden, Noorwegen en zelfs Litouwen. Van sommige leggings zijn er maar 1 of 2 exemplaren in heel Nederland, dus de kans dat je iemand tegen komt met dezelfde coole legging is dan echt 0%.

Fit & style

Heb je nog een speciale actie voor de trouwe Muscle & Fitness lezer?

We krijgen bijna wekelijks nieuwe kleding binnen. Anarchy Apparel staat bekend om zijn unieke Prints hiervan krijgen we begin november weer een nieuwe spectaculaire collectie binnen. Om de nieuwe collectie te vieren geven we aan de Muscle & Fitness-lezer 15% korting op de gehele collectie t/m 31-12 2017. Gebruik kortingscode: MF15

Fit & style

Het novembernummer van Muscle & Fitness is uit!

Het novembernummer van Muscle & Fitness ligt vanaf 17 oktober in de winkel. In deze editie geven we je een trainingsschema waarmee je biceps in drie weken flink zullen groeien. Verder leggen we uit hoe wat de voedselcombinatie 1 + 1 = 3 inhoudt.

Bestel nu!