Mr. Olympia live stream

Mr. Olympia 2017 kijken via deze live stream

Baal je dat je niet in Las Vegas kunt zijn om de Mr. Olympia 2017 bij te wonen? Niet getreurd, want je kunt de hele Mr. Olympia gewoon gratis via een live stream bekijken!

Je kunt het evenement gratis bekijken via een exclusieve stream van Amazon. In verband met het tijdsverschil moet je helaas wel vroeg op om wat mee te krijgen van de meest prestigieuze bodybuildwedstrijd ter wereld.  De live stream zal zaterdagochtend namelijk om 04:00 starten

Mr. Olympia 2017 live stream

Klik hier om de Mr. Olympia 2017 via live stream te kijken.

Mr. Olympia verkiezingen

Onderstaand de meest belangrijke tijden en wedstrijden. Het complete tijdschema kun je op de officiële site van de Mr. Olympia bekijken.

Fitness & Bikini Finale, Klassa 212 en Mr. Olympia jureren  Zaterdagochtend 04:00
 Figure, 212 & Mr. Olympia finale  Zondagochtend 04:00

Mr. Olympia

In 1965 bedacht Joe Weider een wedstrijd om de grootst gebouwde man ter wereld te kiezen. Dat event waar toentertijd 3 deelnemers aan meededen en 2500 bezoekers aanwezig waren, is uitgegroeid tot een wereldwijd mega evenement.

Het decembernummer van Muscle & Fitness is uit!

Het decembernummer van Muscle & Fitness ligt vanaf vandaag in de winkel. Covermodel Simeon Panda legt je in dit nummer onder andere uit hoe je een social media sensatie wordt. Ook behandelen we een stevig trainingsschema voor de borst.

Bestel nu!

  • Anthony

    Ik heb er weer zin in!! Als je om ongeveer 6 uur inschakelt in de ochtend zit je altijd goed, dan beginnen de heren.