Black Friday fitness

Black Friday: dit zijn de beste aanbiedingen voor fanatieke krachtsporters

Aanstaande vrijdag is het Black Friday en dat betekent dat bedrijven hun producten spotgoedkoop in de verkoop plaatsen. Sommige bedrijven kunnen niet wachten tot vrijdag en zijn nu al bezig met stunten. Genoeg reden voor ons om een overzicht van de beste aanbiedingen voor de fanatieke krachtsporter te maken. Nieuwe fitnesskleding of proteïne nodig? Grijp dan nu je kans!

MyProtein

Nieuwe supplementen nodig? MyProtein heeft op zo’n beetje alle essentiële supplementen een korting van 33%. Ze geven ook een geschenk wanneer je meer dan €50,- besteedt. Bekijk hier alle aanbiedingen!
Kortingscode: 33KORTINGMyprotein aanbiedingen

Gorilla Sports

Wil je een eigen home gym? Gorilla Sports heeft alles in huis om je eigen sportschool te bouwen. Bekijk hun assortiment en aanbiedingen!

 

Gorilla Sports aanbiedingen

 

Holland & Barrett

Holland & Barret, voorheen bekend als De Tuinen, heeft een ruim assortiment in supplementen. Deze week geven ze 50% korting op maar liefst 128 producten. Bekijk hier de aanbiedingen van Holland & Barrett!

Aanbiedingen Holland & Barrett

Abonnement Muscle & Fitness

Altijd al een abonnement op Muscle & Fitness willen afsluiten? Dan is nu je kans! Je krijgt 12 nummers voor maar €20,-. Profiteer nu van 69% korting. Ook leuk als cadeau!

Abonnement Muscle & Fitness

Nike

Nieuwe schoenen of kleding voor in de gym nodig? Nike heeft ruim 2600 producten in de sale. Bekijk hier hun producten in de sale!

 

Aanbiedingen nike

 

Reebok

Vanaf woensdag (22 november) doet Reebok ook mee aan de Black Friday. Bekijk hier hun uitgebreide assortiment van sportkleding.

Reebok aanbiedingen

Adidas

Ook Adidas begint woensdag met de Black Friday sale. Bekijk hier alvast hun assortiment zodat je weet of je woensdag wat gaan aanschaffen!

Adidas aanbiedingen

Coolblue

Wanneer je aan fitnessproducten denkt, komt Coolblue niet als eerste naar boven. Maar ben je verslaafd aan cardio en wil je een sporthorloge dat je hartslag, tijd en afstand bijhoudt? Dan ben je bij Coolblue aan het juiste adres. Bekijk hier de aanbiedingen!

Coolblue Black Friday

 

Het novembernummer van Muscle & Fitness is uit!

Het novembernummer van Muscle & Fitness ligt vanaf 17 oktober in de winkel. In deze editie geven we je een trainingsschema waarmee je biceps in drie weken flink zullen groeien. Verder leggen we uit hoe wat de voedselcombinatie 1 + 1 = 3 inhoudt.

Bestel nu!