The Rock

‘The Rock’ krijgt een ster op de Walk of Fame

Dwayne ‘The Rock‘ Johnson maakt al geruime tijd naam in Hollywood en krijgt daar nu eindelijk de erkenning voor. Op 13 december zal zijn ster aan de Walk of Fame worden toegevoegd.

‘The Rock’ en goede doelen

Ana Martinez, producer van de Walk of Fame ceremonies zegt: “Iedereen houdt van Dwayne Johnson. We voorspellen dat zijn ster erg populair gaat worden. Dwayne heeft niet alleen persoonlijkheid en talent, maar doet ook veel voor goede doelen. En dat is onderdeel van de criteria om een ster te krijgen op de Walk of Fame.”

‘Motion Pictures’

‘The Rock’ zal een plekje krijgen in de categorie ‘Motion Pictures’, wat gezien het afgelopen jaar ook wel logisch is. Hij zit dit jaar alleen al in ‘The Fate of the Furious’, ‘Baywatch’ en ‘Jumanji’. En in 2018 kun je hem gaan zien in ‘Rampage’, Skyscraper’ en ‘Jungle Cruise’.

Wil je de ceremonie zien, dan kun je een stream bekijken op walkoffame.com.

Het novembernummer van Muscle & Fitness is uit!

Het novembernummer van Muscle & Fitness ligt vanaf 17 oktober in de winkel. In deze editie geven we je een trainingsschema waarmee je biceps in drie weken flink zullen groeien. Verder leggen we uit hoe wat de voedselcombinatie 1 + 1 = 3 inhoudt.

Bestel nu!