Roger the 'roo

Neem een voorbeeld aan de massieve Roger the ‘roo

Als het gaat om grote gespierde schouders, kunnen we allemaal nog een puntje zuigen aan Roger the ‘roo. Roger heeft een indrukwekkende hoeveelheid spiermassa. En niet alleen op z’n schouders. Hij woont met zijn zoon Monty in The Kangaroo Sanctuary in Alice Springs, Australië. Zijn foto’s gaan nogal eens viral en het is begrijpelijk waarom.

Roger the 'roo

Roger the ‘roo

Het opvangcentrum voor verweesde kangoeroe’s werd in 2013 bekend dankzij de documentaire Kangaroo Dundee. The Kangaroo Sanctuary is 76 hectare groot en heeft zelfs een Instagram-pagina. Roger the ‘roo viel er desondanks enorm op, vooral in de periode dat hij het alfamannetje was. Inmiddels is Roger 11 jaar oud en sinds een jaar is hij niet meer de baas. Maar in zijn gloriejaren was hij met zijn ruim twee meter en 89 kilo ronduit indrukwekkend.

Roger the 'roo

Monty the ‘roo

Roger is inmiddels verslagen door zijn eigen zoon, Monty. Dat gebeurde in een stevige kickboxwedstrijd. Uiteraard heeft Monty net zo’n flinke schouders als zijn vader. De verwachtingen voor de toekomst liggen hoog, want Monty is nu al groter dan zijn vader, terwijl hij pas half zo oud is.

Roger the 'roo

Roger the 'roo

Het novembernummer van Muscle & Fitness is uit!

Het novembernummer van Muscle & Fitness ligt vanaf 17 oktober in de winkel. In deze editie geven we je een trainingsschema waarmee je biceps in drie weken flink zullen groeien. Verder leggen we uit hoe wat de voedselcombinatie 1 + 1 = 3 inhoudt.

Bestel nu!